Tillid er en vigtig del
af et godt samarbejde

Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S udfører industribyggerier, som skaber fundamentet for bæredygtig produktion i Danmark. Samarbejdet med vores kunder bygger på tillid, gennemsigtighed, stærke samarbejdspartnere og kompetent ledelse.

Økonomien er central

Hos Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S går vi ind for gennemsigtighed. Derfor er vi også åbne omkring vores egen forretning. Økonomien er en central del af nybyggeri, og for at nå det bedste resultat, er det naturligt, at vi skal kunne stole på hinanden. Derfor lægger vi kortene på bordet fra dag ét.

De bedste leverandører i branchen

Vi har stærke professionelle og personlige forhold til vores leverandører. Fordi vi har aftalerne i orden, kan vore kunder være forvisset om, at byggeriet bliver leveret til aftalt tid, og til aftalt pris. Fleksibilitet vægter vi højt, når vi udvælger leverandører til de projekter vi arbejder med. Der skal være plads til at tage hånd om de uforudsete udfordringer, der en naturlig del af erhvervet. Samtidig er leveringssikkerhed og kvalitetssikring faste og essentielle kriterier i udvælgelsen af vore samarbejdspartnere.

Knivskarp ledelse

Et byggeprojekt bliver ikke bedre end ledelsen bag. Hos os møder I dedikerede og professionelle medarbejdere i alle funktioner. Vi tilstræber et dynamisk team med de bedste kompetencer, så samarbejdet er i top. Kompetencerne udbygger vi løbende med opkvalificering og uddannelsesforløb, så vi altid er up-to-date med den nyeste viden. Byggeledelsen har en lang og vidstrakt erfaring, der spænder over mange faggrupper og projektstørrelser - og er i løbende dialog med vores professionel bestyrelse, der sikrer at der handles i overensstemmelse med vores strategi.