Karriere i RTE

Ledige stillinger

Pt. har vi ingen ledige stillinger. Du er dog altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mailadressen job@rte.dk – og skulle der opstå en jobåbning, vil din ansøgning komme i betragning, hvorefter vi vender tilbage til dig. 

Er du interesseret i at læse mere om vores egenproduktion, lærlingeindsats eller fremtidens byggeledelse? Så læs mere om vores arbejdsområder herunder.

Egenproduktionen

RTE opfører bygninger til produktion, lager, industri og kontorer. Det betyder at vores byggepladser er store og processerne er komplicerede. Der er brug for mange forskellige kompetencer, og derfor er vi en blandet flok med forskellig erfaring og viden. Fælles for os er, at vi er ambitiøse, fagligt stærke, og at vi brænder for at bygge. 

Vores egenproduktion består i dag af maskinførere, bygningsstruktører, rørlæggere, støbere og tømrere. Vores medarbejdere i produktionen er en helt central del af byggeprocessen. De er med i både detaljerne og de store linjer – og sammen med deres kollegaer ser de, hvordan deres arbejde bliver til et færdigt byggeri.

På byggepladserne går vi op i planlægning, samarbejde og sammenhold. Vi har et stort fokus på at have sikre arbejdspladser, og derfor er arbejdsmiljø noget, vi prioriterer højt.

Har du en erhvervsuddannelse, og kunne du tænke dig at være med på holdet? Send os en e-mail på job@rte.dk og vedlæg gerne et CV – så hører du fra os.

Lærlingeindsatsen

Som virksomhed har vi et stort medansvar for at forme den fremtidige arbejdsstyrke. Derfor er mindst 10% af vores medarbejdere er lærlinge, som er i gang – eller vil i gang – med en erhvervsuddannelse. På den måde medvirker til at uddanne både unge og voksne indenfor de fag, som vi brænder for.

Som lærling hos RTE får du masser af spændende udfordringer, og alt andet end ensformigt arbejde på byggepladserne. Hos os er hver dag forskellig, og du er altid sammen med en erfaren kollega, der er uddannet indenfor dit fag. Uanset om du drømmer om at blive anlægsstruktør, bygningsstruktør eller tømrer, vil du blive involveret i processerne frem mod det færdige byggeri.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for en læreplads hos RTE, kan du kontakte en af vores produktionsledere her

Byggeledelse

De komplicerede processer, der ligger bag byggerierne, kræver skarp, rettidig planlægning og grundige forberedelser. Vores projektledere arbejder hver dag med granskning af projektmateriale, indkøb af ydelser/materialer, planlægning samt økonomi og kalkulation. Byggeledelsen afholder også alle møder med bygherre, underentreprenører og rådgivere, og sørger for at byggerierne er færdige til tiden og prisen. 

Går du på bygningskonstruktøruddannelsen, og har lyst til at prøve kræfter med byggeledelse, så har vi ofte mulighed for at tilbyde en praktikplads. Du vil blive tilknyttet en eller flere byggeprojekter, og vil assistere ledelsen med alle slags opgaver. Dagene er meget forskellige, og kan gå med både at kontrollere produktionstegninger på kontoret, kontakt med leverandører og kvalitetssikring i marken. 

Send os en e-mail på job@rte.dk og fortæl om dig selv – så hører du fra os.

Gennem samarbejde skaber vi resultater.